Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα www.twodoors.gr είναι ένα e-shop προσβάσιμο μέσω του Διαδικτύου. Με τη χρήση του ιστότοπου, συμφωνείτε με όλους τους όρους της υπηρεσίας, όπως μπορεί να ενημερώνεται από εμάς από καιρό σε καιρό. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά αυτή τη σελίδα για να είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές που μπορεί να έχουν γίνει στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Η πρόσβαση σε αυτή την ιστοσελίδα επιτρέπεται σε προσωρινή βάση, και διατηρούμε το δικαίωμα να ανακαλέσουμε ή να τροποποιήσουμε τις Υπηρεσίες χωρίς προειδοποίηση. Δεν φέρουμε ευθύνη αν για οποιοδήποτε λόγο, αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή ή για κάποια περίοδο.

Απαγορεύεται να γίνεται κακή χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί από ιούς ή άλλο τεχνολογικά επιβλαβές υλικό που μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας, προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, δεδομένα ή άλλα ιδιοκτησιακά υλικά που οφείλονται στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή στη λήψη του υλικού που δημοσιεύεται σε αυτή, ή σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που συνδέεται με αυτήν.

Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλα τα λογισμικά και το περιεχόμενο που διατίθεται σε εσάς μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου παραμένουν στην κυριότητα του TWO DOORS BOUTIQUE ή των δικαιοπαρόχων της και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο τον κόσμο. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται από το TWO DOORS BOUTIQUE και των δικαιοπαρόχων της.

Δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσετε, να χειριστείτε, να διανείμετε ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο να αναπαράγετε, σε οποιαδήποτε μορφή, οποιοδήποτε περιεχόμενο ή αντίγραφο του περιεχομένου που παρέχεται σε εσάς ή που εμφανίζεται στην παρούσα ιστοσελίδα, ούτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο σε σχέση με οποιαδήποτε επιχειρηματική ή εμπορική δραστηριότητα.

Δεν επιτρέπεται να τροποποιήσετε, να μεταφράσετε ή να δημιουργήσετε παράγωγο έργο που βασίζεται σε οποιοδήποτε λογισμικό ή συνοδευτικά έγγραφα που παρέχονται από το TWO DOORS BOUTIQUE ή των δικαιοπαρόχων της.

To TWO DOORS BOUTIQUE έχει το δικαίωμα κατά την απόλυτη κρίση της, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, να τροποποιήσει, να καταργήσει ή να μεταβάλει τους όρους και / ή οποιαδήποτε σελίδα της Ιστοσελίδας. Οι παρόντες όροι συμμορφώνονται πλήρως με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία. Οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να τροποποιήσει οποιεσδήποτε διατάξεις των παρόντων όρων στο βαθμό που η τροποποίηση αυτή δεν θα επηρεάσει νομικά δεσμευτικές υποχρεώσεις. Οι χρήστες αυτής της Ιστοσελίδας αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει τους παρόντες όρους, συμφωνούν μαζί τους και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να συμμορφώνονται με αυτούς.

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις μπορεί να υπόκεινται σε τροποποιήσεις. Οι όροι που εφαρμόζονται είναι αυτοί που ισχύουν κατά την ημερομηνία εκτέλεσης της εντολής. Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει ή να εκτυπώσει αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις της πώλησης, εφόσον δεν έχουν τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Ο σκοπός αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων Πώλησης είναι να καθορίζονται τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των δύο μερών, σε σχέση με οποιαδήποτε απευθείας σύνδεση πώλησης των προϊόντων που προσφέρονται στην ιστοσελίδα.

 1. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  Το κατάστημά μας συνεργάζεται με την SPEEDEX για παραδόσεις σε Ελλάδα και Κύπρο με τις ανάλογες χρεώσεις. Τα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν σε Ελλάδα και 4-5 εργάσιμες ημέρες σε Κύπρο.
 2. ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  Τα έξοδα αποστολής ανέχονται στο κόστος των:

  2,80€ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
  9,00€ για αποστολές σε Κύπρο. Τα προϊόντα αποστέλλονται αεροπορικώς.
 3. ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

  Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής στο κατάστημά μας.
 4. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  Για παραγγελίες άνω των 100€ εντός Ελλάδας, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
 5. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Οι τρόποι πληρωμής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αγορά των προϊόντων σας μέσω της ιστοσελίδας μας είναι οι παρακάτω:

  Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής στο κατάστημά μας.
  Με κατάθεση ή μεταφορά μέσω e-banking σε τραπεζικό λογαριασμό (ισχύει Ελλάδα και Κύπρο).
  Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro (ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο).
  Σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς μέσω e-banking, οι τράπεζες που συνεργαζόμαστε είναι οι παρακάτω:

  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR87 0110 3140 0000 3142 0044 963


  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR60 0172 5000 0055 0003 2520 970

  *Δικαιούχος: Μαρία Παπαντωνοπούλου
 6. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας. Μετά το πέρας των επτά (7) οι αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.

  Τα προϊόντα με έκπτωση -50% και άνω δεν αλλάζονται.
  Τα προϊόντα σε έκπτωση αλλάζουν μόνο με προϊόντα σε έκπτωση.
  Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε εκπτωτικά προϊόντα.

  Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται άθικτο (να μην έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια, να μην έχει φορεθεί και χρησιμοποιηθεί και να μην έχει πλυθεί), δηλαδή χωρίς καμία φθορά η ελάττωμα. Σε διαφορετική περίπτωση το προϊόν δεν μπορεί να γίνει δεκτό.

  Η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος γίνετε μόνο μέσω της SPEEDEX (ισχύει μόνο για την Ελλάδα).

  Σε περίπτωση δεύτερης (2ης) αλλαγής τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής (αν υπάρχουν) επιβαρύνουν εσάς. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει.

  Η πρώτη απόφαση σχετικά με το πως θα διεκπεραιωθεί η αλλαγή του προϊόντος σας δεν αλλάζει (αν για παράδειγμα αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή προϊόντος δεν μπορείτε μετά να την αλλάξετε και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων). 
 7. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ

  Το κόστος αλλαγής σε νούμερο στο ίδιο προΐόν είναι ΔΩΡΕΑΝ (αφορά την 1η αλλαγή).

  Η αλλαγή γίνεται χέρι με χέρι. Σας φέρνει ο κούριερ το νέο πακέτο και του δίνετε το παλιό.

  Σε περίπτωση που δεν υπάρχει στο κατάστημά μας το νούμερο που ζητάτε για την αλλαγή, μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή σε σχέδιο στο ΙΔΙΟ αντίτιμο, όπου και εδώ το κόστος αλλαγής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 8. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

  Στις αλλαγές με διαφορετικό προϊόν χρεώνεστε μόνο το κόστος μεταφορικών και γίνεται αφαίρεση της τιμής του προϊόντος που επιστρέφετε.

  Η αλλαγή γίνεται χέρι με χέρι. Σας φέρνει ο κούριερ το νέο πακέτο και του δίνετε το παλιό.
 9. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΠΟΣΟΥ

  Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών προκειμένου να προβείτε στην διαδικασία αλλαγής, σας δίνεται ή δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν σε άριστη κατάσταση  μόνο με SPEEDEX με δική μας χρέωση. Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος  στο επιστρεφόμενο προϊόν ενημερώνεται το σύστημα μας για το πιστωτικό υπόλοιπο σας ίσο της αξίας του επιστρεφόμενου προϊόντος. Το πιστωτικό ποσό μπορείτε να το χρησιμοποιείστε χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό, για επόμενη αγορά σας!
 10. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΠΟΣΟΥ

  Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών προκειμένου να προβείτε στην διαδικασία αλλαγής, σας δίνεται ή δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν σε άριστη κατάσταση  μόνο με SPEEDEX με δική μας χρέωση. Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος  στο επιστρεφόμενο προϊόν ενημερώνεται το σύστημα μας για το πιστωτικό υπόλοιπο σας ίσο της αξίας του επιστρεφόμενου προϊόντος. Το πιστωτικό ποσό μπορείτε να το χρησιμοποιείστε χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό, για επόμενη αγορά σας!
 11. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

  Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα πρέπει να μας επιστρέψετε το πακέτο με τα προϊόντα εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αποστολής του δέματος. Μετά το πέρας αυτών δε μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων.

  Το κόστος επιστροφής είναι 5,00 ευρώ και αφαιρείται από το ποσό που θα σας επιστραφεί.


  Τα χρήματα επιστρέφονται στο λογαριασμό σας εφόσον έχει γίνει ο απαραίτητος ποιοτικός έλεγχος των εμπορευμάτων. Τα χρήματα επιστρέφονται σε διάστημα 1-7 ημερών.

  Επισημαίνετε ότι η χρέωση αφορά τον παραλήπτη.

  Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε εκπτωτικά προϊόντα ή σε προϊόντα Baazar.

  Όλες οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς περιποιημένες & κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου.

  Σε περίπτωση δικού μας λάθους στο νούμερο ή στο προϊόν ή στη κατάσταση του προϊόντος (ελαττωματικό) τα έξοδα επιβαρύνουν το κατάστημα μας. Και σ αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας!

  Οι αλλαγές σε Κύπρο και Εξωτερικό επιβαρύνουν τον πελάτη.